vrijdag 21 oktober 2011

DSV '61 wint de oefenwedstrijd tegen IJVV

DSV ’61 heeft in vriendschappelijke wedstrijd tegen YVV op sportpark De Haere een 4 – 3 overwinning behaald. Pas in de tweede helft deden de DSV-ers wat ze in de eerste 45 minuten nagelaten hadden: scoren.

In de eerste helft was DSV de betere ploeg en speelde de wedstrijd zich grotendeels af op de helft van YVV. Johan Westerink was met een hard schot op de lat nog het dichtst bij een treffer, YVV scoorde ook niet, zodat de ruststand 0 – 0 was.

Tussen de 45e en 60e minuut was DSV even helemaal de kluts kwijt en liet het YVV uitlopen naar een 0 – 3 voorsprong. Daarna was men weer beter bij de les en bogen Gerrit Hoekerd(2x, waarvan de 1e zeer fraai!), Stefan Bakker en Bert van Minnen de stand om naar een verdiende 4 – 3 overwinning.

De volgende competitiewedstrijd voor DSV is 29 oktober, uit tegen BAS om 14.30 uur.