zondag 30 oktober 2011

DSV '61 verliest in Biddinghuizen van BAS

DSV heeft de eerste overwinning van de vorige competitiewedstrijd geen vervolg kunnen geven. In Biddinghuizen verloren de Doornspijkers na een 0 – 1 voorsprong na 45 minuten uiteindelijk met 3 – 1 van BAS. Tot aan de 0 – 1 in de 38e minuut had BAS het betere van het spel. Hun aanvallen resulteerden niet in doelpunten maar de vele corners gaven aan dat zij meer aanvallende acties hadden dan de DSV-ers. Toch was het DSV dat door middel van Gerrit Hoekert de leiding nam na goed stoorwerk van Alfred Hofmeijer. Tot de rust bleef DSV nu even de betere ploeg maar kon nog niet doordrukken.

De tweede helft begon desastreus voor DSV: binnen drie minuten mocht een aanvaller van BAS vrijwel ongehinderd door een van de verdedigers van DSV het 16-metergebied binnengaan en aanleggen voor een doeltreffend schot. BAS kwam in de 64e minuut na wel of geen buitenspel zelfs op een 2 – 1 voorsprong en deze klap kwam de ploeg van De Velde niet te boven. In een alles of niets spelletjes werd de achterstand zelfs nog vergroot naar 3 – 1.

Volgende week speelt DSV op sportpark De Haere tegen EFC uit Ermelo, dat samen met DSV op een gedeelde 10e plek staat.