vrijdag 14 oktober 2011

’t Harde op bezoek bij koploper ASVD

Twee weken geleden ging ’t Harde bezoek bij de toenmalige koploper Zwolsche Boys. Aanstaande zaterdag gaat ’t Harde op bezoek bij de nieuwe lijstaanvoerder, ASV Dronten.

ASVD degradeerde afgelopen seizoen uit de 1e klasse en is daarmee dit seizoen direct een van de titelkandidaten. De selectie bleef ondanks de degradatie grotendeels intact. Na zes wedstrijden liggen de Drontenaren op schema om direct weer te promoveren. De eerste wedstrijd ging nog verloren tegen DFS, maar daarna werd er vijf keer op rij gewonnen. Afgelopen zaterdag moest Zwolsche Boys in een rechtstreeks duel met ASVD de koppositie afstaan aan de Drontenaren. Het werd 2-1 voor ASVD, dat de andere twee thuiswedstrijden al met 6-1 had gewonnen van respectievelijk Owios en KHC.

’t Harde staat na zes wedstrijden op een mooie vierde plek. Na twee opeenvolgende nederlagen werd er afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning geboekt op FC Horst. Hierdoor kunnen de groen-witten naar boven blijven kijken en is men nog steeds in de race voor de eerste periodetitel.

De Hardenezen zullen dan niet moeten verliezen van ASVD , een flinke opgave op voorhand. Of ’t Harde voor een stuntje kan zorgen, is vanaf 14.30 uur te zien op het Burg. Dekker Sportpark in Dronten. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Heusschen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten