vrijdag 7 oktober 2011

Blauw Geel ‘55 - OWIOS

Zaterdag 8-10-2011 om 15.00 uur wordt op sportpark Peppelensteeg in Ede de wedstrijd tussen Blauw Geel ’55 en OWIOS gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter M. Padberg uit Ochten.

Blauw Geel ’55 is in de thuiswedstrijden een soort angst-‘gegner’ voor OWIOS, de Oldebroekers hebben in Ede nog nooit punten kunnen meenemen de laatste jaren. Waarschijnlijk speelt toch het feit dat men thuis op kunstgras speelt een rol, niet de favoriete ondergrond van veel groenwitten.
Blauw Geel ’55 heeft dit seizoen uit 4 wedstrijden 6 punten verzameld, er werd twee keer gewonnen van Veensche Boys en Lunteren. Ook gingen er twee wedstrijden verloren tegen ’t Harde en vorige week uit in Opheusden tegen DFS. In deze wedstrijd werd in de 82e en 83e minuut een 0-1 voorsprong uit handen gegeven. De nieuwe hoofdtrainer Marcel van der Hoop, vorig seizoen Stroe, heeft doorgeborduurd op hetgeen reeds stond qua selectie en spelopvatting.

De groenwitten zijn bezig met een goede serie en hebben in de laatste 3 wedstrijden de volle winst weten te pakken. Vorige week werd er thuis op Bovenmolen gewonnen van Veensche Boys met 2-0, doelpunten William van den Hul en Henk Scheffel. Iedere wedstrijd worden er legio kansen gecreëerd, het is zaak dat deze nog beter benut worden. Iedere week vertoond het spel van de Oldebroekers nog vooruitgang dus kunnen er de komende tijd mooie dingen gaan gebeuren met de groenwitten. Als de selectie gevrijwaard blijft van blessures en schorsingen kan het samenspel alleen maar verbeteren.

De Edenaren zullen aanstaande zaterdag wat recht willen zetten voor het resultaat van afgelopen zaterdag. De Oldebroekers kunnen zichzelf een goede dienst bewijzen door eindelijk eens een goed resultaat mee te nemen uit Ede.
Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in Ede.

Volgende wedstrijd is: OWIOS – Lunteren (15-10-’11 om 14.30)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten