zondag 9 oktober 2011

Welkome winst s.v.’t Harde

Na twee nederlagen op rij leek het ambitieuze F.C.Horst niet de ultieme tegenstander om thuis tegen te spelen voor s.v.’t Harde.
Echter had  ’t Harde zomaar in de eerste minuut de leiding kunnen nemen echter bleef deze  kans onbenut.
Qua veldspel was ’t Harde in de eerste helft de bovenliggende partij  al wist F.C. Horst in de 13e minuut wel op voorsprong te komen na een goed lopende aanval die door slecht verdedigen in twee instanties werd binnen getikt.
Kansen werden er door beide partijen in het eerste deel niet of nauwelijks gecreëerd  en was de 0-1 een stand waar menigeen vrede mee had.
Na de thee zat iedereen te wachten op de 0-2 van Horst, echter ging men slordig om met de afronding.
Ook werd er slordig verdedigd door Horst en kon een uitverdedigende breedte pass door Henk Elskamp onderschept worden en verdween zijn veel te slappe schot zomaar via de binnenkant van de paal in de goal.
Hierna gaf de ploeg van Henk Timmer zo ontzettend veel ruimte weg waardoor ’t Harde mogelijkheden kreeg en dit via Michael Jeensma perfect uitspeelde en een 2-1 voorsprong nam.
De slotfase was hectisch waarbij scheidsrechter  Vierhout nog rood gaf aan Lars Berendes (2x geel) maar na 94 minuten toch het verlossende eindsignaal bracht waardoor ’t Harde de overwinning binnen haalde.