zondag 23 oktober 2011

KV Elburg verliest ook de laatste wedstrijd

KV Elburg speelde zaterdag voorlopig de laatste wedstrijd op het veld. Ook nu waren er geen punten voor de Elburger. Thuisclub CSL, tot zaterdag ook nog puntloos, won nipt met 11-10.

Tot nu toe dus geen enkel winstpunt voor de Elburgers in deze veldcompetitie. Opnieuw stond het team met lege handen maar nu na een wedstrijd waarin winst wel haalbaar leek. Behalve Elburg had ook CSL uit het Friese Stiens nog geen punt gepakt. Beide ploegen streden voor wat ze waard waren maar het werd op het koude veld nooit een hoogstaande wedstrijd. Ook de doelpunten waren schaars.

Elburg stond bij rust op een kleine achterstand (5-4) maar boog die na rust om tot een kleine voorsprong. Tot één minuut voor tijd hielden de teams elkaar in evenwicht (10-10). Toen iedereen zich al had verzoend met een gelijkspel scoorde CSL toch nog uit de laatste aanval en ging dus met de winst en de twee punten aan de haal, de Elburgers teleurgesteld achterlatend.

Er was bij Elburg dan ook niemand die er om treurde dat de veldcompetitie voorlopig stil ligt. Volgende week wordt de warme zaal weer opgezocht. In de zaalcompetitie speelt Elburg een treetje lager (1e klas). Hopelijk kan de zaalcompetitie nieuwe kracht en energie opleveren.