zondag 16 oktober 2011

Goede resultaten voor Batfighters-teams

Vrijdagavond kwamen alle teams van tafeltennisvereniging Batfighters Elburg in actie in de gymzaal van het Van Kinsbergen College. Drie teams boekten een ruime zege en één team haalde er een gelijkspel uit.

Batfighters 1 versloeg Harderwijk 1 met 7-3 en gaat daardoor nog steeds aan de leiding in de 2
e klasse F. René Vlieger bleef ongeslagen, terwijl Stefan Vlieger en Arjen Koops allebei twee partijen wonnen. De voorsprong op Vined 1 uit Heerde is nog steeds twee punten.

Derdeklasser Batfighters 2 was duidelijk een maatje te groot voor Swift’64 2 uit Swifterbant: 9-1. Jeroen Bokhorst en Ayad Haba wonnen al hun partijen en Gerard Tomassen haalde twee punten binnen. Batfighters 2 staat nu op de tweede plaats.

In de 3e klasse O wist Batfighters 3 de eerste overwinning van dit seizoen te halen. Dankzij de 7-3 zege op Zwartsluis is team 3 nu van de laatste plaats af. Hetty Kamphorst wist al haar partijen te winnen, terwijl Gerrit van de Poll en Piet Tadema respectievelijk twee en één punt pakten.

Batfighters 4 had in de 4e klasse L de eerste drie wedstrijden verloren, maar behaalde vrijdag een gelijkspel tegen Wijhe 3. De punten werden binnengehaald door Mark Moorman en Heinz Klein (allebei twee). Gert-Jan van der Linde wist geen enkelpartij te winnen, maar hij won samen met Mark Moorman wel het dubbelspel: 5-5.

Voor een uitgebreider verslag, uitslagen en meer statistieken, kijk op
http://www.batfighters.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten