donderdag 29 november 2012

VSCO’61 reist af naar ESA

Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij ESA in Arnhem. 
De wedstrijd op sportpark Rijkerswoerd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.G. Paarhuis uit Ommen. De bus vertrekt om 12:15 uur.


Voorafgaand aan de wedstrijd zal een minuut stilte worden gehouden vanwege het overlijden van oud-masseur/verzorger George Fliers. Hij heeft vanaf 1994 tot en met 2005 deze functie binnen de vereniging bekleed. Ook na 2005 was hij nog regelmatig als stand-in actief.

ESA is aan een wisselvallig seizoen bezig. Met 16 punten uit tien wedstrijden bekleden zij momenteel de zesde positie op de ranglijst. De laatste twee wedstrijden werden gelijkgespeeld tegen respectievelijk sv Lelystad’67 (0-0) en OWIOS (2-2).  Vorig seizoen wist de ploeg door te dringen tot de nacompetitie voor promotie. Hierin werden zij in de eerste ronde uitgeschakeld door Hierden.
VSCO’61 kende een zwak begin, maar heeft zich daarvan inmiddels hersteld. Uit de laatste vijf wedstrijden werden tien punten behaald . Hierdoor wordt momenteel de negende plek op de ranglijst ingenomen met 14 punten. Wel heeft de formatie een wedstrijd meer gespeeld dan ESA. De laatste competitiewedstrijd werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen VIOS Vaassen. Vorige week eindigde de oefenwedstrijd tegen eersteklasser DosKampen in een 5-4 nederlaag.
De laatste keer dat beide teams elkaar in competitieverband troffen, was in het seizoen 2006/2007. Thuis werd  met 1-1 gelijkgespeeld, terwijl in de laatste competitiewedstrijd de uitwedstrijd met 0-2 werd gewonnen door doelpunten van Sander Vis en Wim de Vries. Dit betekende rechtstreekse degradatie voor ESA.
Op voorhand lijkt ESA de beste papieren te hebben op een overwinning. VSCO’61 heeft zich echter herpakt en zal haar huid duur verkopen. We hopen daarom dat de punten mee in de tas gaan naar Oosterwolde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten