vrijdag 16 november 2012

OWIOS gaat op bezoek bij FC Horst

Zaterdag staat in Ermelo de topper OWIOS tegen FC Horst op het programma om 14.30 uur. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer G. Keijl uit Heerde.
 
De nummer 2 OWIOS neemt het op tegen nummer 3 FC Horst. Tevens betreft het hier de ploeg met de beste verdediging tegen de ploeg met de beste aanval op basis van de statistieken.

OWIOS heeft in 9 wedstrijden slechts 3 tegendoelpunten geïncasseerd en FC Horst heeft in 10 wedstrijden maar liefst 30 keer gescoord. Het belooft dus een enerverend duel te worden.  

Vorig seizoen kwam OWIOS er niet aan te pas tegen FC Horst. In de uitwedstrijd werd er met 4-1 verloren. Thuis had OWIOS een complete off-day en werd er met maar liefst 8-1 verloren. FC Horst is deze competitie, volgens verwachting, een kandidaat voor de bovenste regionen. De Ermelose ploeg heeft slechts 1 keer verloren van koploper DFS. Er werd 3 keer gelijk gespeeld en 6 keer gewonnen. De ploeg van hoofdtrainer Jan van den Berg staat 1 punt achter OWIOS met een wedstrijd meer gespeeld. Afgelopen week werd er met 3-0 gewonnen van asv Dronten.  

OWIOS won vorige week uiteindelijk toch eenvoudig haar 7e wedstrijd van het seizoen thuis tegen Zwart-Wit ‘63 met 3-0. William van den Hul was uiteindelijk de gevierde man met 3 doelpunten. In de slotminuten werd de zege definitief veilig gesteld. De organisatie stond weer vertrouwd en voor de 6e keer werd de 0 vastgehouden. Door deze resultaten bevindt OWIOS zich op de 2e plaats met 22 punten uit 9 wedstrijden.

OWIOS heeft wat goed te maken tegen FC Horst door de grote nederlagen van het afgelopen seizoen: 0 punten en met duidelijke doelcijfers 2-12. OWIOS draait dit seizoen boven verwachting en heeft nu de kans om dit recht te zetten. Het zal dan ook een spannende strijd worden wie er met de punten aan de haal zal gaan. Bij winst kan OWIOS een gaatje slaan met de achtervolgers.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten