donderdag 29 november 2012

Belangrijke weken voor de Elburger SC

Voordat de winterstop begint, breken er voor de Elburger Sportclub een tweetal  zeer belangrijke weken aan.
Alvorens de gemeentelijke derby tegen s.v.´t Harde op 8 dec. a.s. in Elburg wordt gespeeld, binden de blauw-witten a.s. zaterdag in Harderwijk eerst de strijd aan tegen Zwart Wit 63; een regelrechte zes-punten-wedstrijd.
 
Na de degradatie van afgelopen seizoen bivakkeren beide ploegen opnieuw in de onderste regionen.
Met slechts één puntje voorsprong op de Harderwijkers nemen de blauw-witten een zeer bescheiden 11e plaats op de ranglijst in.
 
In Elburger voetbalkringen vraagt men zich voortdurend af hoe het mogelijk is dat de formatie van Henk Nieuwenhuis, die slechts twee spelers zag vertrekken, w.o. doelman Frans Koornberg, een klasse lager nu opnieuw een zorgelijke positie inneemt.
Vorig seizoen hielden de Elburgers vier punten over aan de twee duels. Thuis werd met  1-0 gewonnen terwijl de uitwedstrijd onbeslist (1-1) eindigde.
Met 31 tegentreffers beschikt Zwart-Wit over de meest gepasseerde defensie in deze klasse, maar wat de productie betreft scoren de Elburgers met slechts tien treffers het laagst.
Elburgs voetbaltrots kan zich eigenlijk geen nieuwe nederlaag permitteren want anders kan het maar zo  zijn dat  men, met de winterstop in het verschiet, in het bezit komt van de zeer twijfelachtige rode lantaarn
 
De wedstrijd op het Sportpark Parkweg aan de Parkweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer K. Biemans. 
 

1 opmerking:

  1. Anonieme reactie worden vanaf heden verwijderd door de redactie.

    De persoon woonachtig in Elburg/Oostendorp die anoniem reageerd op de berichten van de Elburger sc is bij de redactie bekend, en zal in geval er weer nieuwe reacties verschijnen openbaar gemaakt worden.

    Redactie LOEsport.nl

    BeantwoordenVerwijderen