zaterdag 3 november 2012

Nieuwe datum voor Toer de Dellen 2013 bekend

In nauw overleg tussen het bestuur van Stichting Toer de Dellen en  v.v. OWIOS is de nieuwe datum voor 2013 van Toer de Dellen vastgesteld.

De datum wordt zaterdag 22 juni! Op deze datum zijn er geen andere grote evenementen in de omgeving en zullen er op sportpark Bovenmolen ook geen andere evenementen plaatsvinden. Toer de Dellen zal deze zaterdag dus centraal staan op het sportpark en hopelijk in de verre omgeving.


Toer de Dellen is het ééndaagse evenement waarbij deelnemers zich laten sponsoren voor het afleggen van één of meerdere rondjes Dellen (ca. 30 km). Dit mag op allerlei niet-gemotoriseerde manieren zoals lopen, fietsen, skeeleren etc. De volledige opbrengst van dit evenement komt ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).
Het succes van de eerste editie van Toer de Dellen in 2012 was enorm, er is namelijk het gigantische bedrag van € 44.339,00 op girorekening 8118 (KiKa) overgemaakt.
Momenteel wordt er druk gewerkt aan onze nieuwe website. Inschrijven als deelnemer is nu nog niet mogelijk, maar noteer alvast 22 juni 2013 in de agenda en maak mogelijke sponsoren alvast warm.  Inschrijven is vanaf begin 2013 mogelijk, hou hiervoor de media in de gaten of onze website www.toerdedellen.nl
Alleen door het doneren van veel geld kan op termijn hopelijk de genezingskans van deze ziekte enorm verhoogt worden. Graag begroeten wij u op 22 juni 2013 aan de start van de tweede editie van Toer de Dellen!

Een gezond kind heeft honderden wensen, een ziek kind maar één…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten