zondag 25 november 2012

Elburger SC verliest met 0-2 van Veensche Boys

Dat de momenteel overigens langdurig geblesseerde Raoul Jessurun nota bene als verdediger met vier treffers topscorer is, typeert wel de machteloosheid bij Elburger Sportclub. Ook in het restant (68 minuten) van de vorige week na 22 minuten gestaakte wedstrijd, wegens een blessure van de toenmalige arbiter G.J. Maneschijn, kwam de geplaagde ploeg van trainer Henk Nieuwenhuis nauwelijks
                 in het stuk voor en verloor uiteindelijk met 2-0.

Veensche Boys, dat vorige week na negen minuten spelen door een treffer van Jan Struijk op voorsprong was gekomen, bleef ook nu vrij eenvoudig overeind al lieten de Elburgers zich dit keer meer gelden.
 
Scheidsrechter Van Dijk uit Dronten was daarbij zelfs mild voor de thuisclub bij enkele pittige overtredingen.
Veensche Boys had dan wel gedurende de hele wedstrijd overwegend het heft in handen, maar dat leidde zelden tot hachelijke situaties voor het Elburger doel. 
 
Bij de thuisclub maakte Matthijs Frik een verdienstelijk debuut en hij was het die met één van de spaarzaam gevaarlijke acties doelman Youri Epskamp op de proef stelde.
Terwijl de Elburger Sportclub hoopte middels een toevalstreffer alsnog naast Veensche Boys te komen sloegen de gasten halverwege de tweede helft toch nog onverwachts toe.
Uit een hoekschop van de ex-betaald voetballer Hans van der Haar kon de geheel vrijstaande Ferdi van de Pol de bal zo maar binnen koppen, waarmee de wedstrijd in feite was gespeeld.
 
Hoewel het veldspel van de thuisclub soms aardig oogde bleef, ondanks enkele hoekschoppen, doelman Epskamp gemakkelijk overeind.
 
Zaterdag 1 december staat er een uitwedstrijd tegen Zwart-Wit'63 op het programma.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten