zondag 11 november 2012

Eerste uitpunten voor VSCO’61

In de uitwedstrijd tegen Unicum Lelystad weet VSCO’61 haar eerste punten in een uitwedstrijd te behalen. Door een doelpunt van Wim de Vries voegt VSCO’61 drie punten toe aan haar totaal en komt daarmee met 13 punten op gelijke hoogte met Unicum.

De wedstrijd op het kunstgras van het tweede veld is over geheel rommelig en van niet van al te hoog niveau. De beste kansen zijn in de eerste helft voor VSCO’61. Op aangeven van Bert van ’t Hof kan Sander Vis de bal in een leeg doel schuiven, maar hij raakt de bal verkeerd en schiet over. Even later is Gert Schreurs dichtbij een treffer na een knappe actie, maar voordat Schreurs kan afronden wordt de bal met een sliding van zijn voet  gegleden.

De tweede helft begint VSCO’61 beter dan Unicum aan de wedstrijd. Dit resulteert in de 61e minuut in de 1-0 voorsprong. Gerwin de Leeuw geeft vanaf links voor op Sander Vis die zijn schot gepareerd ziet door doelman Mike Schoonheim, maar de bal niet onder controle krijgt zodat Wim de Vries kan afronden.
In de slotfase is het alles of niets voor Unicum. Eerst schiet Youssof Tohki in vrije positie voorlangs en in blessuretijd begaat Rick Sleurink een overtreding  binnen de zestien op Neville Brown. Doelman Mike Schoonheim schiet de bal snoeihard op de paal zodat VSCO’61 de gelijkmaker bespaard blijft en drie belangrijke punten meeneemt naar Oosterwolde.