zondag 18 november 2012

KV Elburg viert 35-jarig bestaan, bijeenkomst business club KVE

Op vrijdag 16 november 2012 vierde KV Elburg haar 35-jarig bestaan. De jubileumcommissie was al lange tijd bezig om een leuk programma samen te stellen.
Deze commissie bestond uit Marcel Bruijnes, Hetty van den Berg, Danique uit de Fles, Martin Klein, Corne prins en Mathilde Magre.

“s Middags was er een programma voor de jongste jeugd waarbij een clown de kinderen heerlijk vermaakte. Een DJ zorgde vervolgens voor een muzikaal spektakel tot 20.30 uur. Daarna was er een feestavond voor alle leden waarin ook een ‘nostalgische quiz’ werd gehouden. Winnaar van de quiz was nota bene een jeugdlid namelijk Maaike Kamphuis.

KV Elburg gaat met vertrouwen de toekomst in. De vereniging bestaat uit bijna 200 leden en heeft een mooie accommodatie op het Burg. Bode sportpark. In de wintermaanden wordt getraind in diverse sportzalen/hallen. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld in sporthal ’t Huiken. Elburg 1 speelt in de 1e klas van het KNKV en de vereniging hoopt ook in de toekomst dit niveau vast te houden.

Meer informatie over het 35-jarig jubileum inclusief fotoalbum vindt u op www.kvelburg.nl.


Bijeenkomst Business club KV Elburg

Donderdag 15 november organiseerde de sponsorcommissie van KV Elburg weer een bijeenkomst van de business club. Deze keer stond er weer een bedrijfsbezoek op het programma. De dag werd georganiseerd in samenwerking met het bedrijf Oud Holland uit Elburg.

Er werd een bezoek gebracht aan het bedrijf BMA te Zwolle. BMA is markleider op het gebied van ergonometrische bureaustoelen. Eerst werd er een uitgebreide rondleiding door het bedrijf gegeven. Daarna werd er een uitleg geven over soorten stoelen, zithoudingen enz.

Na deze zeer leerzame middag is een bureaustoel nooit meer het zelfde.

Aan het eind van de middag bood Oud Holland in hun nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein broeklanden een kijkje in de keuken over hun mogelijkheden van het inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes. Ook de nieuwe loot aan de stam, verkoop van kantoorbenodigdheden, kwam aan bod. De dag werd bij Oud Holland afgesloten met een buffet.


KV Elburg, de sponsorcommissie en de aanwezige bedrijven kijken terug op een geslaagde dag.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten