zaterdag 3 november 2012

DSV'61 speelt gelijk tegen De Glind

De zeer fraaie boogbal waarmee Johan Westerink in de 16e minuut na een splijtende pass van Alex Bouwman DSV op een 1 – 0 voorsprong zette verdiende het om de winnende treffer te zijn. Helaas pakte het wederom voor de oranjehemden niet goed uit: na 90 minuten stond er voor de 6e keer een gelijke stand op het scorebord. Hiermee blijft DSV op een 8e plek steken.

Beide trainers waren het er na afloop over eens dat de penalty in de 29e minuut voor De Glind vrij gemakkelijk gegeven werd. Een minimale heupbeweging van Lennart Juffer was voor zijn directe tegenstander onmiddellijk aanleiding om te gaan liggen. De penalty werd benut en in deze stand kwam geen verandering meer.

Beide ploegen lieten wel zien graag te willen winnen en over en weer waren er mogelijkheden om de tweede treffer te scoren. Beide doelmannen echter stonden voortdurend op de goede plek.

In blessuretijd kreeg de goed keepende Marco v.d. Hoek nog een rode kaart omdat hij een slaande beweging maakte naar een hem fel op de huid zittende aanvaller, die daarvoor met geel bestraft werd.

Volgende week het altijd lastige EFC uit, in Ermelo begint deze wedstrijd om 14.30 uur.