zaterdag 3 november 2012

Ruime winst voor VSCO'61

Tegen Excelsior Zetten weet VSCO’61 een ruime 6-2 overwinning te behalen.
Een verdiende overwinning die op slag van rust nog even door een schlemielig tegendoelpunt lijkt te worden doorkruist.

Na een wat weifelend beging neemt VSCO’61 het heft in handen en krijgt kansen. Het is uiteindelijk Sander Vis die op aangeven van Bert van ’t Hof prachtig de 1-0 in de 31e minuut binnenschiet, maar vervolgens een opgelegde kans op 2-0 laat liggen. Drie minuten in blessuretijd komt Excelsior Zetten toch nog langszij. Een afgeslagen bal wordt ingeschoten en dusdanig van richting veranderd wat doelman Arjan Ten Klooster kansloos maakt.

Deze domper wordt goed verwekt in de rust en VSCO’61 begint fel aan de tweede helft met resultaat. In de 50e minuut scoort Gerwin de Leeuw de 2-1. Hierna speelt VSCO’61 een sterk kwartiertje met twee doelpunten van Wim de Vries op aangeven van De Leeuw en Stefan Bosch.
VSCO’61 laat hierna de teugels wat vieren, maar weet via Bert van ’t Hof en opnieuw Gerwin de Leeuw op 6-1 te komen. Excelsior Zetten krijgt nog wel enkele kansen via spits Roel Snel, maar weet niet te scoren. Van weifelend uitverdedigen door doelman Ten Klooster weet Wouter Meijs, na zuiver hands, de eindstand op 6-2 te tillen.