vrijdag 9 november 2012

sv 't Harde op bezoek bij Veensche Boys

Na een week zonder competitievoetbal, vanwege het overlijden van ere-voorzitter Ally Bosch, pakt ’t Harde zaterdag de draad weer op met een uitwedstrijd tegen Veensche Boys.

De ploeg uit Nijkerkerveen staat op een vijfde plek met vijftien punten uit negen wedstrijden. Vooraf werd Veensche Boys hoog ingeschat, mede door de komst van ex-profs Hans van der Haar en Sebastiaan Steur. Tot nu toe toont men zich echter te wisselvallig om koploper DFS bij te kunnen blijven. Vorige week viel er wel een klinkende 4-0 uitzege bij Zwart-Wit ’63 te noteren.

De groen-witten snakken nog steeds naar een eerste competitiezege. Er zal snel een overwinning geboekt moeten worden om de andere ploegen onderin in het vizier te houden. Vorig seizoen presteerde ’t Harde goed tegen Veensche Boys. Thuis werd er met 4-1 gewonnen en op de laatste speeldag werd er uit met 3-3 gelijkgespeeld.

Een gelijkspel is iets waar de groen-witten nu niet veel aan hebben. Een overwinning zal een hele zware opgave worden, maar ’t Harde moet vertrouwen houden dat een ommekeer erin zit. De wedstrijd in Nijkerkerveen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van Iersel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten