zondag 18 november 2012

VIOS Vaassen steelt punt bij VSCO’61

Tegen runner-up VIOS Vaassen weet VSCO’61 thuis een 0-0 gelijkspel te behalen. Over het geheel van de wedstrijd genomen heeft VSCO’61 het meeste recht op een overwinning.
Vooral de eerste helft en het slot van de tweede helft is VSCO’61 een aantal malen dichtbij een treffer.

Opvallend is dat de gasten met topscorer Erik Koldenhof weinig tot geen kansen creëert. Dat zegt aan de andere kant ook veel over de verdediging van VSCO’61 dat makkelijk overeind blijft met Rostand Tientchue Taboue als soevereine laatste man.

In de eerste helft is Wim de Vries tot tweemal toe dichtbij een treffer. Op aangeven van Stefan Bosch schiet hij op de voet van doelman Stoker en even later op aangeven van Gerwin de Leeuw krijgt de VSCO’61-spits de bal niet helemaal onder controle. Robin Füchten kopt hierna rakelings over en Bert van ’t Hof schiet rakelings naast.
Het begin van de tweede helft is voor VIOS Vaassen, maar komt niet tot kansen. In het tweede deel van de tweede helft wordt Stefan Bosch goed aangespeeld, maar hij ziet zijn schot voor de lijn gekeerd. Rond de zeventigste  minuut is VSCO’61 enkele malen dichtbij een treffer, maar gescoord wordt er niet, zodat de wedstrijd net als twee jaar geleden in een 0-0 gelijkspel eindigt.