vrijdag 9 november 2012

VSCO’61 op bezoek bij Unicum Lelystad

Zaterdag reist VSCO’61 af naar Lelystad om daar aan te treden tegen Unicum Lelystad. De wedstrijd op sportpark Schouw begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. de Boer uit Harderwijk.

In competitieverband hebben beide teams elkaar nog nooit getroffen. Unicum Lelystad dat vorig seizoen promoveerde begon slecht aan de competitie door een gelijkspel en twee nederlagen. Hierna herpakte de ploeg van trainer Detlef LeGrand zich en wist vier overwinningen op rij te boeken. Echter de laatste twee wedstrijden gingen verloren tegen Elburger SC en vorige week tegen buurman Lelystad’67 werd een 3-1 nederlaag geleden. Met 13 punten uit negen duels staat de ploeg op de zevende plek.

VSCO’61 kende een zeer matige start, maar uit de laatste drie wedstrijden werden zes punten behaald wat de burger weer moed geeft. Afgelopen zaterdag werd thuis Excelsior Zetten met 6-2 naar huis gestuurd en lijkt de scoringsmachine van VSCO’61 weer op gang te komen na hapering in de eerste acht wedstrijden. VSCO’61 staat met tien punten op de negende positie op de ranglijst.

De grote vraag voor de Oosterwoldenaren is of het hen lukt om zaterdag op gelijke hoogte te komen met de directe tegenstander. Dat zou betekenen een steviger positie in de middenmoot en het doorzetten van het herstel dat de laatste weken in gang is gezet. Resultaat in een uitwedstrijd is tot op heden nog niet behaald en de uitdaging is dan ook om de eerste puntje(s) mee te nemen naar Oosterwolde. Unicum zal zich ongetwijfeld willen herstellen van de twee geleden nederlagen en VSCO’61 van zich af te houden. Het kan dus een aardig duel worden in Lelystad.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten