donderdag 15 november 2012

VSCO’61 ontmoet Vios Vaassen

Zaterdag komt Vios Vaasen op bezoek in Oosterwolde.
Terwijl Sinterklaas die dag zijn intocht doet, is sportpark De Heughte het decor voor de wedstrijd tussen VSCO’61 en Vios Vaassen. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.B. van Iersel uit Arnhem.

Vios Vaassen is de runner-up in de competitie. Na een stroeve start met vier punten uit vijf wedstrijden zijn de laatste vijf wedstrijden allemaal gewonnen. Wellicht was het keerpunt de grote 8-2 nederlaag in de wedstrijd tegen ESA. Afgelopen zaterdag werd verdienstelijk met 2-0 gewonnen van Lelystad’67. De ploeg van trainer Maikel Amzand nestelt zich hierdoor met 19 punten op een mooie vierde plaats.

VSCO’61 kende ook een stroeve start, maar wist wel uit de laatste vier wedstrijden negen punten te behalen. Afgelopen zaterdag werd weliswaar verdiend, maar moeizaam gewonnen van Unicum in Lelystad’67. De Kanaries hebben hierdoor wat meer afstand genomen van de onderste plekken en staat met 13 punten op negende plaats.
Twee seizoenen terug troffen beide ploegen elkaar ook in de competitie. Toen hielden beide teams elkaar in evenwicht. Uit werd met 1-1 gelijk gespeeld en thuis werd het een bloedeloze 0-0. Voor zaterdag hopen we om meer doelpunten en op een boeiend duel tussen beide van oorsprong geelzwarte combinaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten