donderdag 29 november 2012

Derby op sportpark Schenk: sv 't Harde - OWIOS

 Zaterdag speelt ’t Harde op het eigen sportpark Schenk de derby tegen OWIOS. De Oldebroekers, vanaf dit seizoen onder leiding van oude bekende Erwin Brem, staan op een knappe tweede plek in de 2e klasse G.


Het mag toch best verrassend worden genoemd dat OWIOS na elf wedstrijden slechts één ploeg boven zich heeft staan. Slecht één keer werd er verloren en tot nu toe werden slechts zeven tegengoals geïncasseerd. Een uiterst degelijke ploeg, waar ’t Harde de afgelopen seizoenen ook niet van wist te winnen. Deze week schakelde OWIOS buurman WHC uit in de beker, waardoor de Oldebroekers met nog meer zelfvertrouwen zullen afreizen naar ’t Harde.

De Hardenezen wonnen de laatste twee competitiewedstrijden, waardoor de situatie er een stuk minder beroerd uitziet dan een paar weken terug. De laatste plaats is overgedragen aan Excelsior Zetten en met nog een wedstrijd tegoed kan er nog wat gestegen worden op de ranglijst. In de drie wedstrijden voor de winterstop moet de goede lijn die is ingezet worden doorgetrokken om aansluiting te vinden met de middenmoot.

Een mooie uitdaging voor ’t Harde, dat dan direct kan afrekenen met de matige prestaties in de derby’s tegen OWIOS én ESC, de tegenstander van volgende week. Het duel van aanstaande zaterdag begint om 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van ’t Goor.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten