woensdag 7 november 2012

Succesvolle voetbalclinic bij DSV'61 door PEC Zwolle

Woensdag 31 oktober jl. verzorgden Sylvia Smit en Nadja Olthuis van PEC Zwolle een intensieve training voor de vrouwen van DSV'61 op sportpark de Haere. De vrouwen van PEC Zwolle waren op uitnodiging van DSV'61 naar Doornspijk gekomen om de voetballende dames van DSV`61 kennis te laten maken met het vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.

De training bestond uit verschillende pass en trap oefeningen die de vrouwen van PEC Zwolle zelf ook uitvoeren op hun eigen trainingen. Aan enthousiasme en inzet ontbrak het niet en het is uiteindelijk dan ook een zeer geslaagde avond geworden. 

De clinic vormt een van de vele activiteiten die voor de meiden en vrouwen van DSV'61 worden georganiseerd. Bennie van der Weerd (damescoordinator van DSV'61); 'Het is niet alleen ontzettend leuk en leerzaam om te doen, maar het is ook een mogelijkheid om het vrouwenvoetbal nog meer op de kaart te zetten in Doornspijk en omstreken. Om al deze activiteiten te kunnen organiseren is DSV`61 2 jaar geleden een samenwerking aangegaan met de KNVB om samen het dames/meidenvoetbal naar een hoger plan te brengen.

Door al deze activiteiten zit het dames/meidenvoetbal bij DSV`61 enorm in de lift. Bij de meiden zijn op dit moment zelfs 23 speelsters, dit is teveel voor 1 elftal en te weinig voor 2 elftallen. We zijn daarom nog op zoek naar nieuwe speelsters dus, ben je na het lezen van bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden over voetballen bij DSV`61, ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en lijkt het jou leuk om te gaan voetballen, kom dan gerust een keer meetrainen met het meidenteam van DSV`61. Deze meiden trainen op maandag en woensdag vanaf 18:45 uur tot 20:00 uur.

Ben je ouder dan 17 en heb je ook zin om te voetballen, kom dan een keer meetrainen met de dames op de woensdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten