vrijdag 2 november 2012

VSCO'61 thuis tegen Excelsior Z

Zaterdag wacht VSCO’61 de ontmoeting met Excelsior Zetten in Oosterwolde. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H. Schrik uit Zwolle.

Het is lang geleden dat beide teams elkaar in de competitie zijn tegen gekomen. We moeten daarvoor terug naar het seizoen 2001-2002. Thuis wist VSCO’61 toen met 5-1 te winnen, terwijl de uitwedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde.
Nu elf jaar later treffen beide teams elkaar opnieuw.  De start van de promovendus is dit seizoen wisselend. Goede resultaten worden afgewisseld met mindere. Daarnaast heeft zowel Excelsior Zetten als ESA een punt in mindering gekregen vanwege onregelmatigheden in de onderlinge wedstrijd. Vorige week werd verdienstelijk thuis gelijkgespeeld tegen Lelystad’67. Momenteel heeft de roodzwarte formatie zeven punten uit acht duels.
 
Dit aantal punten heeft ook VSCO’61 bijeen gespeeld. VSCO’61 presteert daarmee onder de verwachtingen. Vorige week werd hard onderuit gegaan tegen FC Horst met 5-1. Wel geflatteerd, maar wel een terechte nederlaag. Het wordt zaak voor de Kanaries om de resterende wedstrijden voor de winterstop punten te pakken om aan te sluiten bij de middenmoot. Met een paar goede resultaten kan die stap worden gezet, omdat de bovenstaande ploegen dichtbij staan.
Beide teams zullen dus gebrand zijn op een overwinning. We hopen dat het VSCO’61 lukt om de drie punten thuis te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten