zondag 25 november 2012

DSV'61 verslaat Oene in een oefenwedstrijd

Op sportpark De Haere heeft DSV een vriendschappelijke wedstrijd tegen 4e klasser Oene met een 3 – 2 overwinning afgesloten.
Het was een wedstrijd met twee gezichten.

In de eerste 45 minuten was DSV heer en meester en kwam Oene er zeker aanvallend niet aan te pas.
Toch werd dat grote overwicht “slechts” met twee treffers uitgedrukt. In de 9e minuut was Gerrit Hoekert succesvol en in de 18e minuut verdubbelde Johan Westerink de voorsprong.

In de tweede helft had Jan de Ruiter een drietal basisspelers uit de ploeg gelaten, terwijl vanaf het begin doelmannen Van der Hoek, Rozeboom en spelers Van Norel en Juffer ontbraken. Oene kreeg wat meer grip op het spel en scoorde in de 55e minuut de 2 – 1. Er waren mogelijkheden op 2 – 2 maar die werden niet benut. In de 70e minuut maakte DSV wel een treffer: Henrick Blaauw verschalkte de doelman met een kopbal, waar Johan Westerink nog een laatste tikje aan gaf. Vlak voor tijd kwam Oene nog op 3 – 2, maar na die treffer werd er niet meer gescoord.

In de derde klasse B werd een tweetal inhaalwedstrijden gespeeld. Swift verloor met 1 – 2 van Hatto Heim, terwijl De Glind met 0 – 4 klop kreeg van SDS. Volgende week speelt ook DSV weer een competitiewedstrijd. In en tegen Stroe wordt er om 14.30 uur afgetrapt.