zondag 11 november 2012

DSV'61 in slotfase onderuit tegen EFC

Het zit de ploeg van trainer Jan de Ruiter niet mee dit seizoen: de wedstrijd tegen EFC in Ermelo kende een goed en sterk  spelend DSV dat echter toch met lege handen richting Doornspijk vertrok. In de 88e minuut trok EFC door een treffer van Prado aan het langste eind: 3 – 2.

Zoals gezegd speelde DSV één van hun betere wedstrijden, misschien wel de beste tot nu toe.

De snelle spitsen waren zeker in het begin een plaag voor de defensie van EFC, maar hun goede acties leverden geen treffers op. Dat deed EFC wel in de 23e minuut, maar slechts enkele minuten daarna trof een vrije trap van Stefan Bakker ook doel, zodat de stand weer gelijk was en bleef tot de rust: 1 – 1.

Wederom nam EFC de leiding in de 70e minuut, maar ook deze keer knokte DSV zich weer terug in de wedstrijd. Een goede pass werd door Alfred Hofmeijer omgezet in de gelijkmaker: 2 – 2. Beide ploegen gingen voor de winst en dat leverde spannende taferelen op.

De al eerder genoemde 3 – 2 in de 88e minuut voor EFC was een enorme domper voor DSV: goed spelen en toch verliezen en dalen in de ranglijst naar plek 10.

Het goede spel biedt hopelijk wel perspectief voor de volgende wedstrijd, a.s. zaterdag 14.30 uur, thuis tegen koploper Zeewolde.