zondag 18 november 2012

Bliksemstart bezorgt sv 't Harde de overwinning

s.v. ’t Harde begon vanaf minuut één vol zelfvertrouwen aan de thuis-wedstrijd tegen Zwart-Wit'63 uit Harderwijk.
Dit resulteerde al in de derde minuut in een 1-0 voorsprong door de goed spelende Michael Jeensma.

Henk Elskamp kon 5 minuten later zomaar de score verdubbelen maar keeper Maik Verhoef bracht redding.

De 2-0 viel echter toch nog binnen het eerste kwartier na een werkelijk prachtige aanval over links, waarbij Michiel Vlijm en Arnold Visch schitterend combinatie voetbal lieten zien waarna Arno Leusink uiteindelijk simpel kon afronden.
Het ongeïnspireerde  Zwart-Wit uit Harderwijk had in de gehele eerste helft weinig tot niets in te brengen.
Buiten al het mooie om wat s.v. ’t Harde had laten zien kwam er toch een behoorlijke smet op de wedstrijd toen Wilco Oosterbos op domme wijze zijn tweede geel pakte en met rood het veld moest verlaten.

Het leek dat de tegenstander in de tweede helft de man meer situatie enigszins ging uitbuiten maar dit werd na een kwartier spelen onderbroken door s.v. ’t Harde.
De sterk spelende centrale verdediger Rico Leusink bracht via de linkerkant de bal voor waarna Michael Jeensma de bal terug volleerde en Arno Leusink zijn tweede van de middag binnen kon tikken.

Uit een volgende aanval wist Zwart–Wit een corner te creëren. Zonder dat de bal verder werd aangeraakt verdween het leer zomaar achter doelman van der Wijk.
Zwart–Wit kreeg nog 2 grote mogelijkheden om dichterbij te komen maar zowel een afstandsschot als een penalty van Bart Mous werden door de doelman van ’t Harde gekeerd.

Al met al een verdiende overwinning voor s.v. ’t Harde.