vrijdag 2 november 2012

OWIOS op bezoek bij asv Dronten

Zaterdag staat in Dronten de wedstrijd van OWIOS tegen asv Dronten op het programma om 14.30 uur. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer Z. Pouls. 

Asv Dronten staat op de 11e positie met 8 punten uit 8 wedstrijden. Na twee nederlagen op rij tegen VSCO ’61 en afgelopen week tegen koploper DFS (3-1) is men gezakt naar onderen en is de aansluiting met de middenmoot even verloren.

De verwachtingen vooraf waren hoger voor asv Dronten. Op dit moment is Asv Dronten bezig aan een zware serie waar men in drie weken tijd kan strijden tegen de nummers 1, 2 en 3 van de competitie. In de competitie werd er gewonnen van Elburger SC en de derby tegen het zware Lelystad ’67. Er werd gelijkgespeeld tegen sv ’t Harde en Zwart-Wit ’63. 

Afgelopen week won OWIOS de lastige thuiswedstrijd tegen Veensche Boys met 1-0. Het collectief stond er en er konden 3 punten bijgeschreven worden. OWIOS zal nu moeten laten zien dat het ook tegen een tegenstander, die lager geklasseerd staat, kan blijven voetballen. OWIOS heeft nog wel wat recht te zetten tegen Dronten. Afgelopen jaar verloor OWIOS kansloos in Dronten met 6-1. De thuiswedstrijd werd met 2-1 gewonnen door OWIOS. As. zaterdag moeten de nummers 1 en 2, sv DFS en FC Horst, het tegen elkaar opnemen. OWIOS kan hiervan profiteren, maar dan moet het wel zelf winnen.
 
Asv Dronten zal er echter alles aan doen om de 3 punten in Dronten te houden om op deze manier de aansluiting met de middenmoot weer te vinden. OWIOS zal vol aan de bak moeten om op de forse nederlaag van afgelopen jaar een sportieve revanche te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten