donderdag 8 november 2012

Heeft de Elburger SC de mokerslag verwerkt?

Het is de vraag hoe en of de  Elburger Sportclub de mokerslag tegen VIOS V. (een 0-7 nederlaag afgelopen week) heeft verwerkt.
Dat zal duidelijk worden in de competitiewedstrijd a.s. zaterdag uit tegen ESA in Arnhem.
 
Nadat in de jaren daarvoor beide ploegen menig duel tegen elkaar uitvochten, is het alweer ruim twee decennia geleden (seizoen 1990-1991) dat deze wedstrijd voor het laatst op de kalender stond.
 
ESA miste afgelopen voetbaljaar op een haar na promotie naar de 1e klasse door in de finale van de na-competitie te verliezen van Hierden.
De Arnhemse formatie doet het goed en met 11 punten uit zeven wedstrijden bivakeert men in de middenmoot.
 
Overigens werd de ploeg, evenals Excelsior Z., onlangs één wedstrijdpunt in mindering gebracht n.a.v. een opstootje in hun onderling gespeelde wedstrijd op 15 sept. j.l., die door ESA met 1-0 werd gewonnen.
 
De thuisclub had  jarenlang haar domicilie op sportpark Valkenhuizen, maar doordat men uit haar jasje was gegroeid verhuisde de 1500 tellende vereniging medio jaren negentig naar het huidige zuidelijker gelegen Rijkerswoerd, waar men thans beschikt over zes velden (waarvan één met kunstgras) en een sporthal.
 
Het zal voor de formatie van Henk Nieuwenhuis zeker geen gemakkelijke klus worden om met een positief resultaat naar Elburg terug te keren.
 
Het duel op sportpark Rijkerswoerd aan De Pas (nr. 44) begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer W. Rutgers.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten