vrijdag 23 november 2012

OWIOS thuis tegen ESA

Zaterdag staat de wedstrijd OWIOS tegen ESA uit Arnhem op het programma om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer J.H.T. Mellendijk uit Angeren.

Deze wedstrijd betreft nog een inhaalwedstrijd uit de 1e periode.

Vorig seizoen werd ESA knap tweede in de andere 2e klasse H. In de nacompetitie werd er nipt verloren van Hierden. Deze competitie verloopt voor ESA tot nu toe wisselend. ESA heeft enkele grote overwinningen geboekt, maar is daarentegen ook tegen enkele nederlagen opgelopen. ESA staat op de 6e plaats met 15 punten uit 9 wedstrijden en heeft nog twee inhaalwedstrijden tegoed. De aansluiting met de top van het klassement kan gerealiseerd worden, maar dan moet er wel gewonnen worden. Vorige week speelde ESA verdienstelijk gelijk tegen Lelystad ’67: 0-0. Twee weken geleden werd er met 4-2 gewonnen van Elburger SC.

Het seizoen voor OWIOS verloopt tot nu toe voorspoedig. OWIOS bevindt zich op een keurige 2e plaats. In de topper van vorige week speelde OWIOS tegen FC Horst in een boeiende wedstrijd 2-2. Twee doelpunten vielen er in blessuretijd. Bij winst tegen ESA komt OWIOS op gelijke hoogte met de koploper DFS. Alles aan gelegen dus om deze wedstrijd in een winstpartij om te zetten. OWIOS maakt nog een hele kleine theoretische kans om de eerste periode te pakken, maar dan moet er wel dik gewonnen worden.

Zowel OWIOS als ESA zullen de positie op de ranglijst willen verbeteren. Beide ploegen zullen elkaar niets cadeau geven en het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten