zondag 15 april 2012

Zomerzwemmen bij Zwemclub “de Hokseberg”

Eindelijk, 28 april gaat het zwembad weer open! Dat betekent dat Zwem en Polo Club “de Hokseberg” weer gaat trainen in het heerlijk buitenbad van ’t Harde.
Net als voorgaande jaren bieden wij ook weer de mogelijkheid aan de zwemliefhebbers van onze gemeente (en daarbuiten) om te komen zomerzwemmen bij onze vereniging.


Dit houdt in dat u mee kan doen tijdens onze trainingen vanaf 3 mei t/m 13 september, dit natuurlijk allemaal onder de begeleiding van een trainer en de gezellige sfeer van onze vereniging. Ook tijdens de vakantieperiode gaan de trainingen door.

Het zomerzwemmen is dus ideaal voor de zwemmer die graag een aantal keer in de week baantjes wil zwemmen of zijn conditie op wil vijzelen.  Omdat het tijdens de openingstijden van het zwembad vaak erg druk is (vooral bij mooi weer) en er
geen begeleiding aanwezig is, is het zomerzwemmen dus de oplossing! Daarnaast is het zomerzwemmen geschikt voor jong en oud, voor elke leeftijd is er wel een passende groep.

Er kan 2 keer per week (donderdag- en vrijdagavond.) een uur getraind worden, in het voor- en naseizoen beginnen we om 19.30 uur, in het hoogseizoen om 20.00 uur.

De kosten voor het zomerzwemmen zijn € 37,00 voor het gehele seizoen.
Natuurlijk is er een mogelijkheid om 1 of 2 keer een gratis proeftraining te nemen. Interesse of vragen? Neem contact op met Henk-Jan van ’t Hof via
voorzitter@dehokseberg.nl  of telefonisch: 06-33798499.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten