maandag 2 april 2012

Stichting Circuit Oldebroek en OWIOS Dames slaan de handen ineen

Op 2e paasdag 9 april 2012 vindt het Wereld Kampioenschap Zijspan motorcross en het Europees Kampioenschap Quads plaats op circuit “de Bargen” in Oldebroek. Aan dit kampioenschap verlenen de OWIOS Dames bij de rijdersvoorstelling hun medewerking.

Na de officiële opening door burgemeester Hoogendoorn en het Wilhelmus, wat gezongen wordt door Marloes van Ommen, vindt aansluitend de internationale rijdersvoorstelling plaats. Tijdens deze voorstelling worden de landen opgesteld op het startveld en voorgesteld aan het publiek. Bij deze voorstelling van de internationale sterren wordt de hulp ingeroepen van de dames van OWIOS.

Door SCO werd onlangs een balletje opgegooid bij OWIOS om de rijdersvoorstelling samen te doen met het damesteam. Dit werd bij de dames en het bestuur van OWIOS positief ontvangen. Dat het damesvoetbal leeft bij OWIOS is zeker. Dat de dames fanatiek en snel zijn, weten we bij SCO nu ook. Het balletje werd snel afhandig gemaakt en voordat we het wisten, werd onze voorzet al ingekopt. We zijn dan ook zeer trots dat de dames van OWIOS op 2e paasdag van de partij zijn.
 
Ben jij een dame of meisje die het OWIOS-team wil komen versterken, meld je dan aan via www.owios.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten