donderdag 12 april 2012

Elburger SC speelt belangrijke thuiswedstrijd

Voor de Elburger Sportclub staat a.s. zaterdag de zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen DOS ´37 uit Vriezenveen op het programma. Wanneer de blauw-witten ook op de slotdag de huidige positie in zouden nemen, dan is de ploeg veroordeeld tot het spelen van promotie/degradatiewedstrijden.

De gasten uit Vriezenveen staan met een totaal van 32 punten op een fraaie en veilige achtste plaats; geen degradatiezorgen en geen vooruitzichten meer op een periodetitel.

DOS ’37, een oude bekende voor de Elburgers, gooit er desondanks geenszins met de pet naar, want de twee recente uitwedstrijden tegen resp. DZC´68 en Zwart Wit´63 leverden beiden de volle winst op!

Elburger Sportclub daarentegen leeft de komende weken tussen hoop en vrees. Slaagt de ploeg erin zich direct veilig te spelen, worden het extra wedstrijden of gaat het alsnog helemaal mis?

Het zal een bijzonder lastig karwei worden, maar eigenlijk zullen de blauw-witten in deze voorlaatste thuiswedstrijd de drie punten moeten binnenhalen.

De wedstrijd op het Burg. Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A. Th. de Witte uit Ermelo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten