zondag 22 april 2012

SDV Barneveld veel te sterk voor de Elburger SC

Een onmogelijke opdracht. Dat is het voor Elburger Sportclub  geworden in de uitwedstrijd tegen nummer twee en kampioens-kandidaat SDV Barneveld.

Met een afgetekende 5-0 nederlaag hadden de blauw-witten niets in te brengen tegen de ploeg die de laatste weken een beetje in een vormcrisis zou verkeren. Daar was in deze wedstrijd echter niets (meer) van te merken.

Voor Elburger Sportclub gaat het er steeds meer op lijken dat men wordt aangewezen op promotie/degradatiewedstrijden. De ploeg van Egbert Kragt hield zowaar  vijfentwintig minuten stand. Toen opende de thuisclub de score  middels Dick Kooyman. Hij verzilverde een terecht toegekende strafschop na een overtreding op Marciano Mengerink. Amper vijf minuten later haalde deze speler zelf doeltreffend uit.

Nog voor rust zat de thuisclub al in een zetel toen Josha Bolks vernietigend hard raak schoot.

Ook in de tweede helft kwamen de Elburgers nauwelijks aan een fatsoenlijke aanval toe en leken even helemaal onder de voet te worden gelopen.

Eerst was het Marciano Aalders die uit een vrije trap via de binnenkant van de paal doel trof, terwijl opnieuw Bolks voor een handvol treffers zorgde. Daarbij bleef het.

De Elburger SC komt zaterdag 5 mei weer in actie, dan staat er een uitwedstrijd tegen Olde Veste'54, aanvang 15.00 uur.