vrijdag 20 april 2012

Kan de Elburger SC voor een stuntje zorgen?

Na het verlies tegen DOS´37 wordt het voor Elburger Sportclub steeds moeilijker om het 1e klasserschap op reguliere wijze veilig te stellen.
De blauw-witten zullen zich in de laatste drie wedstrijden moeten richten op de plaatsen 11 en 12 om zo in ieder geval nog promotie-/ degradatiewedstrijden af te dwingen.

A.s. zaterdag gaat de formatie van Egbert  Kragt op bezoek bij SDV Barneveld, nummer twee van de ranglijst.
Lange tijd was de ploeg de trotse koploper, maar in de loop van de tweede seizoenshelft is er wat zand in de raderen gekomen, waardoor men inmiddels drie punten achter staat op de huidige lijstaanvoerder DTS ´35.
De laatste vijf wedstrijden behaalden de Barnevelders slechts vijf punten uit evenveel wedstrijden met als laatste het 0-0 gelijke spel tegen d´ Olde Veste ´54.
Voor de Elburgers zou dit een lichtpuntje kunnen betekenen om toch enigszins met een sprankje hoop af te reizen naar de plaats waar Jan van Schaffelaar in  1482 zo triest aan het eind van z´n leven kwam.
Wordt het een `mission impossible` of gaan de blauw-witten voor een stuntje zorgen…………?
De wedstrijd op sportpark `Norschoten` aan de Barnseweg nr.9, begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer J.J. Visser uit Arnhem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten