vrijdag 6 april 2012

Druk Paasweekend voor SV 't Harde

De SV ’t Harde gaat een druk Paasweekend tegemoet. Allereerst staat er zaterdag een thuiswedstrijd tegen Zeewolde op het programma en op Tweede Paasdag een inhaalwedstrijd in en tegen Hierden.  

Zeewolde leek in de eerste seizoenshelft kansloos op degradatie af te stevenen, maar heeft zich inmiddels aardig herpakt.
Na dertien wedstrijden had men slechts zes punten, maar nu zijn dat er 22. Daarmee is Zeewolde nog niet uit de zorgen, maar heeft het op de twaalfde plek wel weer zicht op lijfsbehoud. Vorige week werd er verrassend met 2-1 gewonnen bij koploper Blauw-Geel. ’t Harde is dus gewaarschuwd.

De groen-witten verloren vorige week op eigen veld in een zeer matig duel van Advendo. Er valt dus wat goed te maken. ’t Harde staat nu op een vijfde plek en kan nog wel wat puntjes gebruiken om niet naar beneden te hoeven kijken. De resultaten in het Paasweekend zullen daar veel invloed op hebben.

Als ’t Harde van Zeewolde weet te winnen, houdt men een goed gevoel over voor de uitwedstrijden tegen Hierden en tegen Owios, volgende week vrijdag. Een belangrijke week voor de groen-witten. De wedstrijd tegen Zeewolde begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hartemink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten