zondag 8 april 2012

DSV'61 speelt gelijk tegen Otterlo

De wedstrijd werd voor de Doornspijkse supporters pas in de laatste tien minuten echt leuk. Toen stond er een 2 – 2 stand op het scorebord en DSV zette volop aan voor de drie punten. Het mocht echter niet lukken. Henrick Blaauw was er nog het dichtste bij met een kopbal tegen de binnenkant paal, maar ook Otterlo liet vlak voor tijd nog een goede kans liggen. Na het laatste fluitsignaal was het ook even stille zaterdag op De Haere: beide ploegen ontevreden met een punt.

In de eerste helft was Otterlo de betere en meer gevaarlijke ploeg. In de 19e minuut liet DSV een zee van ruimte vallen aan de rechterkant, Otterlo profiteerde gretig en het schot van Ivo Bakker was doelman Roozeboom te machtig. Nog voor de thee deed DSV weer mee, weliswaar een frommeldoelpunt van Alfred Hofmeijer maar ook zulke tellen: 1 – 1.

De tweede helft kende weinig hoogstandjes. De 1 – 2 van Laurens Foekens uit een directe vrije trap in de 60e minuut mocht er weliswaar wezen, beide ploegen knokten hard maar tilden de wedstrijd niet naar een hoog niveau. In dat beeld paste ook het tweede doelpunt van DSV. Johan Westerink produceerde een zeer langzaam rollend balletje richting doellijn, maar….hij ging er wel over!

Volgende week zal DSV waarschijnlijk wederom niet kunnen beschikken over Jochem van Essen, terwijl Gerrit Hoekerd voldoende hersteld is voor een eventuele basisplaats. Op sportpark De Haere is DSV dan om 14.30 uur de gastheer van de nummer drie, Terschuurse Boys.