zondag 15 april 2012

DSV'61 hard onderuit tegen Terschuurse Boys

Op sportpark De Haere heeft DSV niets overgehouden aan het duel met de nummer drie Terschuurse Boys. De eerste 50 minuten was
er niet al te veel krachtsverschil, al ging Terschuurse Boys wat zorgvuldiger met hun kansen om. In de 19e minuut waren zij via een counter op 0 – 1 gekomen, maar de DSV-ers bleven goed op de been.

Zij waren aanvallend gestart – achterin één op één en voorin met drie spitsen - maar het leverde vooralsnog niets op, ondanks de niet bijster sterke verdediging van Terschuurse Boys.

De ommekeer kwam na 50 minuten, toen Terschuurse Boys vrij eenvoudig op 0 – 2 kwam na een aanval over links. DSV stortte als een kaartenhuis in elkaar: verdedigend werd het zwak en aanvallend was al het gevaar geweken. Het inbrengen van drie wissels binnen zeer korte tijd had ook niet het gewenste effect. Sterker nog: Terschuurse Boys nam en hield het initiatief en liep uit naar 0 – 4. In de 86e minuut deed DSV via een treffer van Alfred Hofmeijer iets terug, maar vrijwel vanaf de aftrap was de marge weer vier: 1 – 5 werd ook de eindstand.

DSV blijft hierdoor op de achtste plek, volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd in Vierhouten, een directe concurrent. De wedstrijd begint om 14.30 uur.