dinsdag 10 april 2012

Stuur Max een kaart


De redactie van Loesport.nl wil graag onderstaand bericht van De Loermeeuw onder de aandacht brengen:

Het is een moeilijke en spannende tijd voor Max en zijn familie. Twee weken geleden was Max erg ziek. Hij heeft twee bacteriƫn gehad, waardoor hij erg afviel en geen energie meer had. Hij heeft een aantal bloedtransfusies gekregen en vorige week maandag is er weer een kuur geweest, waar hij gelukkig weinig last van had.
 
De operatie/amputatie staat nog op woensdag. Dan moet blijken of de omkeerplastiek zal gaan lukken, het lijkt positief, maar ze weten het pas zeker op het moment dat Max op de operatietafel ligt. Een omkeerplastiek, dwz dat zijn onderbeen gedraaid wordt, met de kuit naar boven, en dat wordt op de plaats gezet, van zijn bovenbeen. De hak, wordt dan een soort van kniegewricht. Zo heeft hij een scharnierend deel, en kan hij straks met een prothese, weer lopen.
 
Het is een operatie die minimaal acht uur gaat duren. Er zijn o.a. een orthopeed, een vaatchirurg, een neurochirurg en een plastisch chirurg met Max bezig die dag. Wij hopen en bidden dat het goed afloopt met Max! Max moet tien tot veertien dagen in het ziekenhuis blijven na de operatie, en hierna krijgt hij nog 12 kuren volgens schema.
 
Met een kaart is Max (en zijn familie) altijd blij en geeft ze het gevoel dat mensen aan ze denken. De vorige oproep op deze site om een kaart te sturen heeft ze erg goed gedaan, en het aantal kaarten was overweldigend. Dus laten wij samen afspreken dat iedereen na woensdag weer een kaart naar Max stuurt, naar het onderstaande adres, hij is er zo blij mee.
 
Max Wassenaar
UMCG
Beatrix Kinderziekenhuis L1
Postbus 30.001
9700 RB GRONINGEN

Bron: De Loermeeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten