zondag 1 april 2012

OWIOS onderuit tegen DFS

OWIOS heeft het zaterdagmiddag in Opheusden tegen het op de tweede plaats staande DFS niet kunnen bolwerken. Ondanks dat het spel weer redelijk was na de grote nederlaag van vorige week, bleek DFS toch sterker: 2-0.

Met de van een schorsing teruggekeerde Sander Meissner en Ben Snoek speelde OWIOS de eerste helft met de sterke wind in de rug. Vaak gingen de passes te hard, zodat de snelle spitsen van OWIOS William van den hul en Corné Schuld moeilijk bereikt werden. Een tegenslag was het uitvallen van Ben Snoek die in de 23e min in een botsing met Sebastiaan Kolf een bloedende hoofdwond opliep en het veld moest verlaten. Rafi Darcin verving hem. Beide ploegen kregen wat kleine kansjes maar DFS had het betere van het spel. De verdiende treffer viel in de 40e min toen Sebastiaan Kolf hard en onhoudbaar inschoot: 1-0.

Na rust probeerde OWIOS meer naar voren te spelen. Rafi Darcin schoot hard op de vuisten van doelman Meyer. De 2-0 viel in de 64e min na een mooie aanval. Arends bereikte Luuk Jansen die met een “Madjer”hakje doelman van der Beek kansloos liet. Twee verse spelers hielp OWIOS niet meer.

Al met al een verdiende nederlaag ondanks redelijk spel van de Oldebroekers.
Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. In Ederveen is Advendo ’55 de tegenstander.