zondag 8 april 2012

OWIOS voor de 5e keer op rij onderuit

Op een winderig veld in Ederveen heeft OWIOS voor de vijfde achtereenvolgende wedstrijd verloren. Tegen Advendo ’57 werd er een 2-0 nederlaag geleden. OWIOS zit dan ook duidelijk in een neer-waartse spiraal en moet echt gaan oppassen om niet in de buurt van een nacompetitie plaats te komen.

Advendo begon overrompelend en kreeg direct al een grote kans de score te openen maar Marcel van der Beek redde prachtig. In de 12e min had doelman van der Beek geluk toen een verkeerde uittrap in de voeten van Hensen belandde maar diens schot belandde tegen de paal. In de 15e min kreeg OWIOS een goede kans maar William van den Hul kon de doelman niet verschalken. In de 23e min kwam Advendo op voorsprong. Een combinatie tussen de gebroeders Dickenberg bracht Jarno Dickenberg alleen voor van der Beek en de aanvaller van Advendo maakte geen fout: 1-0. Vlak voor rust kreeg OWIOS nog een mogelijkheid maar de kopbal van Sander Meissner uit een vrije trap van Bennie Veldhoen belandde in het zijnet.

In tweede helft leek Advendo verder uit te lopen toen in de 56e min Peter Veldkamp hands maakte, maar de toegekende strafschop werd schitterend gestopt door Marcel van der Beek. In de 60e min was het dan toch raak toen een weggekopte bal uit een hoekschop werd ingeschoten en via het hoofd van de ongelukkige Peter Veldkamp in het doel verdween: 2-0. Beide ploegen kregen in het restant van de wedstrijd nog mogelijkheden de stand te wijzigen maar gescoord werd er niet meer.

Hopelijk kan OWIOS vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen ’t Harde wel weer eens punten pakken. De aanvang op Bovenmolen is 19.15 uur.