dinsdag 24 april 2012

02 mei G voetbal toernooi op Sportpark “Schenk”

Woensdag 2 mei 2012 is het weer zover en organiseert S.V. ’t Harde in samenwerking met DAC Shalom onderdeel van Careander voor de 8e keer het G-Voetbaltoernooi. Iedereen is vanaf 09.30 uur van harte welkom op Sportpark ‘Schenk’ in ’t Harde. 


Dit toernooi is een jaarlijkse happening waar zowel spelers, toeschouwers als vrijwilligers met veel plezier naar uitkijken. Het toernooi begint met 8 teams om 09.30 uur. Tussendoor zal er nog gestreden worden om de penaltybokaal. Willem van Hooren en Franky Stardust zullen de dag feestelijk afsluiten met gezang!

De Lokale Omroep Elburg (LOE) zal ook aanwezig zijn. Deze enthousiaste mensen zullen de hele dag het toernooi “LIVE” op LOE-radio (105.5 FM) uitzenden!

Ook aan de toeschouwers is gedacht. De entree is gratis. Bij mooi weer kunnen de volwassen genieten langs de lijn en op ons terras. De kinderen kunnen genieten van de speeltuin en luchtkussen. Het belooft dus weer een ware happening te worden, mede dankzij onze hoofdsponsor Rabobank Noordwest-Veluwe. 

Komt u ook? U bent van harte welkom.

Groet SV ’t Harde en DAC Shalom



Geen opmerkingen:

Een reactie posten