vrijdag 6 april 2012

Dubbelprogramma voor VSCO'61

Komend paasweekend heeft VSCO’61 een dubbel programma af te werken. Zaterdag treft VSCO’61 om 14:30 uur thuis DFS, terwijl paasmaandag de uitwedstrijd tegen Veensche Boys wacht.
Beide wedstrijden zijn inhaalwedstrijden uit de tweede periode. Zaterdag leidt scheidsrechter E. Wassink uit Enter de wedstrijd.

DFS uit Opheusden kan zaterdag bij winst de tweede periode binnenhalen. Bij verlies is het afhankelijk van BlauwGeel’55, OWIOS en Hierden die op het vinkentouw zitten. Zover zal de nummer twee uit de competitie het niet willen laten komen. DFS heeft 40 punten uit 21 wedstrijden en staat zes punten achter op koploper BlauwGeel’55. Winst betekent naast de tweede periode tevens aansluiting houden op de koploper. BlauwGeel’55 leek hard op weg naar het kampioenschap, maar de laatste twee wedstrijden gingen verloren, zodat nog van alles mogelijk is.

VSCO’61 heeft vorige week op overtuigende wijze haar derde wedstrijd op rij gewonnen. Asv Dronten moest met 3-0 het onderspit delven en VSCO’61 bekleedt nu de vierde plaats met 31 punten uit 20 wedstrijden. Helemaal veilig van degradatie is de ploeg van Marcel Boelens nog niet en zal daarom toch hier en daar nog enkele punten moeten pakken om zeker te zijn van de nacompetitie voor promotie na het behalen van de eerste periodetitel. Het paasweekend is daartoe een goede gelegenheid omdat dan twee wedstrijden worden gespeeld, te beginnen zaterdag tegen DFS en maandag tegen Veensche Boys.

Dat het in de competitie nog geen gelopen koers is, mag wel blijken uit het feit hoe dicht de grote middenmoot bij elkaar staat en dat de plaatsen elf en twaalf, die beiden nacompetitie tegen degradatie betekenen, onderdeel uitmaken van die grote middenmoot. Zaak dus voor VSCO’61 op alert te blijven en deze week in beide wedstrijden goede zaken te doen om ons hierna op te kunnen maken voor de nacompetitie. De uitwedstrijd tegen DFS eindigde in een 3-3 gelijkspel na een boeiend duel tussen beide teams. Het treffen met Veensche Boys maandag om 14:30 uur in Nijkerkerveen is het eerste treffen in deze competitie tussen beide team.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten