vrijdag 20 april 2012

OWIOS ontvangt Hierden

Zaterdagmiddag om 14.30 uur wordt op sportpark Bovenmolen de wedstrijd tussen OWIOS en Hierden gespeeld onder leiding van scheidsrechter de heer M.G. Paarhuis uit Ommen.

De groenwitten uit Oldebroek zijn met een slechte serie bezig en hebben hun positie in de kop van het klassement moeten verruilen voor een positie in de middenmoot. Momenteel wordt de 7e positie op de ranglijst ingenomen met enkele concurrenten op het vinkentouw.

Aan de uitwedstrijd in Hierden houdt OWIOS redelijk goede herinneringen over, toen werd in een op en neergaande wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld. Doelpunten voor OWIOS werden gemaakt door Erik Fien, Rafi Darcin en William van den Hul.

Vorige week wisten de Oldebroekers op vrijdagavond toch nog een punt op de Bovenmolen te houden in de groenwitte derby tegen ’t Harde. Hierden speelde thuis gelijk met 1-1 tegen DFS Opheusden. Hierden bezet momenteel de 2e positie op de ranglijst met 44 punten uit 23 wedstrijden, dat zijn er 12 meer dan OWIOS. Als OWIOS zich het in de laatste 2 wedstrijden  niet te moeilijk wil maken zal een goed resultaat vandaag zeer gewenst zijn.

Met wedstrijden tegen KHS en Zeewolde in het vooruitzicht hoeft niet gewanhoopt te worden maar de zaken voor de laatste speeldag regelen zou meegenomen zijn. Echter de positie 11 (Advendo ’57) heeft slechts 2 punten minder dan OWIOS en dat is de positie vanwaar men in ieder geval nacompetitie dient te voetballen. Dus men kan in Oldebroek nog zeker niet achterover leunen en zullen in de komende weken de nodige punten gepakt moeten worden.

Zaterdag 28 april is een ‘vrije’ zaterdag en wordt niet in competitieverband gespeeld.

Volgende wedstrijd is: KHC - OWIOS  (5-5-‘12 om 14.30 uur op De Venen in Kampen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten