zondag 8 april 2012

KV Elburg komt net tekort

KV Elburg speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen Wit Blauw in Kampen. Hoewel Elburg bij vlagen het beste van het spel had was het toch Wit Blauw die in de slotfase de wedstrijd naar zich toe trok. Het werd 14-11 in Kampens voordeel.

Elburg was gewaarschuwd voor Wit Blauw die vorige week de volle winst pakte tegen stadgenoot Dos. Elburg wist vorige week in een uitstekende wedstrijd te winnen van CSL. Daarmee toonde de ploeg van Remco Jacobs aan dat de Overgangsklasse toch nog niet helemaal verleden tijd was. Toch zijn de punten nog broodnodig. Dat zat er in de wedstrijd tegen Wit Blauw een tijdlang wel in maar Elburg kon de voorsprong niet vasthouden.

In de beginfase kwam Wit Blauw op voorsprong (2-0) maar op 3-3 deed Elburg weer mee. De ploegen ontliepen elkaar niet veel en dat bewees de ruststand: 5-5.

Na rust had Elburg een sterke periode en kon uitlopen naar 7-10. Winst zat in de lucht en tijdens een time-out pepten de spelers elkaar nog maar eens op. Wit Blauw was echter geschrokken van de onverwachte achterstand en schakelde een tandje bij. Elburg kon het tempo niet volgen. Het team maakte teveel fouten en scoorde niet meer.

Van 7-10 was het al snel 10-10. De Elburgers kwamen er ook in de slotfase niet meer aan te pas zodat de winst en de twee punten naar Wit Blauw gingen . Eindstand 14-11.

De doelpunten kwamen van: Kees Magre 5; Rutger Bruinink 4; Jordi Immeker 2.

Elburg speelt pas op zaterdag 28 april de volgende wedstrijd, uit tegen IJsselvogels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten