dinsdag 10 april 2012

VSCO’61 glijdt uit in Nijkerkerveen

Na vier overwinningen op rij lijdt VSCO’61 in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys een 1-0 nederlaag. Vooral een slechte eerste helft is de oorzaak van deze nederlaag. Dat het met rust slechts 1-0 staat is te danken aan de slechte afronding van de gastheren.

In de eerste minuten van de wedstrijd krijgt Veensche Boys twee dotten van kansen. Eerst missen twee inkomende spelers de voorzet van Jan Struijk  en een minuut later schiet Delano Flemming alleen voor doelman Arjan Schuurman op de paal. Nadat Jacco Kortenoever uit een vrije trap naast kopt, ontstaat de eerste kans voor VSCO’61. Uit een vrije trap van Bert van ’t Hof lijkt Wim de Vries te scoren, maar de bal verdwijnt naast het doel.

Jan Struijk krijgt hierna namens Veensche Boys nog enkele mogelijkheden, maar uiteindelijk weet in de 42e minuut Willem Olde Meule na een vrije trap de bal bij de tweede paal binnen te koppen. Nadat Jacco Kortenoever nog op de paal schiet, wordt de rust ingegaan met een 1-0 achterstand voor VSCO’61.
De tweede helft is het VSCO’61 wat de klok slaat, maar het spel is te onsamenhangend om echt tot goede kansen te komen. Wim de Vries schiet rakelings over en Nico Nagelhout ziet zijn schot gestopt door doelman Jurgen Terschegget. In de slotminuten krijgt Bert van ’t Hof na een kluts bal de kans om VSCO’61 op gelijke hoogte te schieten, maar vrij voor het doel plaats hij de bal langs de verkeerde kant van de paal.