vrijdag 27 april 2012

KVE uit naar Moordrecht en kangoeroeclub voor de jeugd

KV Elburg speelt zaterdag een uitwedstrijd in Moordrecht tegen de IJsselvogels. Lees de voorbeschouwing en het verslag over de afgelopen dinsdag gespeelde oefenwedstrijd tegen Unitas.

Verder staat aanstaande zaterdag weer de kangoeroeclub voor de jeugd op het programma.

De jongste jeugd is vanaf 10.00 uur weer van harte welkom op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Tussen 10.00 en 11.00 uur worden er weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Jongens en meisjes vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Je hoeft geen lid van de korfbalvereniging te zijn. Kom gewoon op je sportschoenen en je kunt meedoen met een leuk en gezellig sportuurtje.

Ook op zaterdag 12 mei is er kangoeroeclub bij KV Elburg, aanvang om 10.00 uur.


KV Elburg gaat naar Moordrecht,

KV Elburg speelt zaterdag 28 april de uitwedstrijd tegen IJsselvogels uit Moordrecht. Met nog vier wedstrijden op het programma wordt de situatie op de ranglijst steeds penibeler. Elburg bezet de laatste plaats in de Overgangsklasse en zal in de resterende wedstrijden punten moeten pakken voor klassebehoud.

Tegen IJsselvogels is dat een moeilijke opgave maar niets is onmogelijk. De wedstrijd begint om 15.30 uur.


KV Elburg houdt Unitas op een gelijkspel,

Elburg 1 speelde dinsdagavond 24 april in de oefenwedstrijd tegen Unitas een prima wedstrijd. Op inzet sleepte Elburg een gelijkspel uit het vuur en dat was nog verdiend ook.

De oefenwedstrijd paste goed in het programma van Elburg, terwijl hoofdklasser Unitas pas aanstaande zaterdag de veldcompetitie hervat. Het was voor beide teams een nuttige wedstrijd om wedstrijdritme op te doen of te behouden.

Elburg en Unitas maakten er een leuke en attractieve wedstrijd van. Twee keer knokte Elburg zich na een kleine achterstand terug in de wedstrijd maar ook Unitas moest een keer alle zeilen bijzetten om een achterstand weg te werken.

De wedstrijd eindigde terecht in een gelijkspel (15-15). Minpuntje vormde toch wel het uitvallen van Rutger Bruinink met een naar het zich laat aanzien ernstige enkelblessure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten