zondag 29 april 2012

Toernooicommissie VSCO’61 klaar voor een voorjaar en zomer vol toernooien

Zoals elk jaar zullen ook dit jaar in het voorjaar en in de zomer een aantal toernooien worden georganiseerd op Sportpark De Heughte in Oosterewolde. De toernooicommissie van VSCO’61 is vol enthousiasme bezig met de organisatie. Hieronder per toernooi een korte update.

VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi

Het eerste toernooi dat gespeeld zal worden is het Schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar zal alweer de zesenveertigste editie van het toernooi plaatsvinden. Het toernooi – wat de laatste jaren mede mogelijk wordt gemaakt door de trouwe toernooisponsoren Rabobank Noordwest-Veluwe en Extran – kent dit jaar het grootste deelnemersveld sinds jaren. Op 18 mei a.s. zullen maar liefst 14 jongens- en 15 meisjesteams het tegen elkaar opnemen. Inzet is de toernooititel en afvaardiging namens de gemeenten Elburg en Oldebroek naar de Regiofinales Schoolvoetbal van de KNVB.

A-  en B junioren toernooi

Op maandagavond 21 mei zal er een B-junioren toernooi gevoetbald worden en op woensdagavond 23 mei een A-junioren toernooi. Op deze avonden zullen naast VSCO’61 maximaal 3 deelnemende (buurt)verenigingen het - met de B- en A- selectie van het seizoen 2012-2013 - tegen elkaar opnemen. Het toernooi belooft enkele spannende derby’s en een mooie strijd om de toernooiwinst met zich mee te brengen.

Sponsorvoetbaltoernooi

Op het moment van schrijven hebben zich alweer 34 teams aangemeld voor deelname aan het Sponsorvoetbaltoernooi. Het maximum van 42 deelnemende teams is hiermee in zicht. Het toernooi is de afgelopen jaren een groot succes gebleken en we zijn vol vertrouwen dat we hier op 26 mei as. een passend vervolg aan kunnen geven. Ondermeer de komst van het bekende Nederlandstalige ‘IJssel Duo’ zal hier een bijdrage aan leveren.

VSCO’61 Elabo G-voetbaltoernooi

In het jubileumjaar 2011 is het G-voetbaltoernooi voor de tweede keer in successie georganiseerd. Met een deelnemersveld van al 16 ploegen lijkt het toernooi ook dit jaar weer te slagen. Dankzij de sponsoring van Elabo Arbeidsconsultancy, Rabobank Noordwest-Veluwe, Alfa Accountants en Adviseurs, Marvada en Veluwenkamp Bedrijven kunnen we een geweldig programma aanbieden aan de deelnemers. Zo zullen de deelnemers op de toernooidag een lunch en barbecue aangeboden krijgen. Daarnaast zal er tijdens de barbecue een optreden zijn van ‘Duo Remix’. Zij zullen met de beste Nederlandstalige nummers de deelnemers in beweging willen brengen.

Familiedag

De familiedag zal in 2012 niet op de toernooiagenda ontbreken. Er wordt nog hard gewerkt aan het definitieve programma. Naast het bekende voetbalgedeelte voor de senioren willen we graag de jeugd nadrukkelijker bij deze dag betrekken. Hier zal nog verder invulling aan gegeven worden. Alle VSCO’61-leden kunnen zaterdag 9 juni in ieder geval in hun agenda reserveren voor een sportieve en gezellige dag op Sportpark De Heughte. De dag zal de vertrouwde gezellige afsluiting kennen, waarbij er speciaal aandacht besteed wordt aan de EK wedstrijd Nederland - Denemarken, die om 18.00 uur begint.

Berend Elzerman Toernooi

Op de foto van Dries van Dijk het elftal van Go Ahead Kampen dat het Berend Elzerman Toernooi in 2011 won.
De opening van een nieuw seizoen staat voor VSCO’61 traditioneel in het teken van het Berend Elzerman Toernooi. Het toernooi zal gespeeld worden van zaterdag 4 tot en met zaterdag 11 augustus. Er zullen in tegenstelling tot voorgaande jaren 4 verenigingen deelnemen. Naast VSCO’61 zijn dit WVF, asv Dronten en Staphorst. Op basis van het deelnemersveld belooft het een spannend toernooi te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten