maandag 9 april 2012

Keeper behoedt s.v.’t Harde voor grotere nederlaag tegen Hierden

In de eerste helft had de wedstrijd al in het voordeel van v.v.Hierden beslist kunnen zijn echter keeper Jim van der Wijk verkeerde in een bloedvorm.

De één na de andere aanval van de thuisploeg werd door de keeper van s.v.’t Harde gepareerd en door zijn toedoen bleef het doel de eerste 45 minuten schoon.
s.v.’t Harde daarentegen kreeg één opgelegde kans. Bij een voorzet van links vergat rechtsbuiten Ronald van Putten dat hij ook nog een linkerbeen had anders was deze spaarzame kans misschien nog verzilverd ook.

Tegen alle verhoudingen in kwam s.v.’t Harde toch op voorsprong toen na een snelle counter een corner werd verdiend en de totaal vrij gelaten Arno Leusink in de 45e minuut raak kon koppen.

Het tweede bedrijf was compleet in het voordeel van v.v.Hierden en de voorsprong van s.v.’t Harde kwam steeds verder in gevaar.
In een tijdsbestek van 7 minuten werd de achterstand van 0-1 omgetoverd in een 2-1 voorsprong maar dit had ook maar zo in die periode hoger uit kunnen vallen maar ook dit keer was van der Wijk het grootste opstakel voor de nummer twee van de tweede klasse G.

In de 83e minuut wisten de mannen van trainer Ahrens de eindstand op het scorebord te krijgen door met een prima kopbal de 3-1 aan te tekenen en meer dan terecht de drie punten in huis hielden.

Een matig optreden van s.v.’t Harde wat zich moest beperken tot verdedigen en blij mag zijn met een doelman van deze kwaliteit.