zondag 8 april 2012

Opnieuw winst voor VSCO'61

Tegen de nummer twee op de ranglijst, DFS uit Opheusden, heeft VSCO’61 opnieuw drie punten weten te behalen. DFS, dat bij winst de tweede periodetitel zou behalen, werd met 3-1 nog voorlopig in de wachtkamer gezet voor eventuele nacompetitie om promotie.
Na een wat afwachtend begin, komt de wedstrijd halverwege de eerste helft tot leven. DFS-speler Mike Louwaars ontvangt, na een overtreding op David Menkveld, de rode kaart. VSCO’61 die op dat moment het betere van het spel heeft, drukt dit in de 34e minuut uit in een doelpunt via Sander Vis.

De tweede helft begint VSCO’61 slecht aan de wedstrijd. Een vrije trap van DFS wordt niet goed verwerkt door doelman Martijn Top en Ernesto Foor tekent de 1-1 aan. VSCO’61 is hierna tot tweemaal toe dichtbij een treffer, maar Bert van ’t Hof ziet zijn bal via het been van de doelman overgaan en een doelpunt van David Menveld wordt afgekeurd.
In de slotfase weet VSCO’61 de overwinning naar zich toe te trekken. Wim de Vries scoort uit een voorzet van David Menkveld en Bert van ’t Hof stelt de overwinning met een schot vanaf de zestien meter veilig door de 3-1 aan te tekenen.

Maandag speelt VSCO’61 om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen Veensche Boys in Nijkerkerveen.