vrijdag 6 april 2012

OWIOS uit tegen Advendo'57 (Ederveen)

Zaterdag 07-04-2012 om 15.00 uur wordt op sportpark Allemanskamp in Ederveen de laatste wedstrijd van de 2e periode gespeeld, dit is een inhaalduel. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G. Keijl uit Heerde.

Advendo is inmiddels een bekende tegenstander voor OWIOS, echter de wedstrijden in Ederveen hebben tot op heden nog nooit een positief resultaat opgeleverd. Mochten de groenwitten nog kans willen maken op het winnen van de 2e periode dan zal er in ieder geval gewonnen moeten worden. Zelfs dan is nog niets zeker want ook DFS en Hierden zullen dan punten moeten verspelen. Wel een goede reden om de dip in de prestatiecurve weer naar boven om te buigen, anders komt de onderste helft van de ranglijst ook weer in zicht.

Tot dit moment kent Advendo ’57 een wisselvallig seizoen en bezet men de 10e positie met 26 punten uit 21 wedstrijden. Dit zijn 5 punten minder dan OWIOS die ook 21 wedstrijden gespeeld heeft, zaak om dit verschil niet te laten slinken.

Advendo ’57 kent de laatste weken wedstrijden met wisselende resultaten, er werden echter wel broodnodige punten gepakt dit in tegenstelling tot OWIOS. De laatste 4 wedstrijden gingen allemaal verloren, waardoor men ook de positie op de ranglijst kwijtraakte en weer naar onderen moet gaan kijken. OWIOS bezet nu nog de 6e plaats op de ranglijst maar er staan 2 teams onder die als men de inhaalwedstrijd wint de Oldebroekers kunnen passeren.

Vorige week won Advendo ’57 de uitwedstrijd bij buurman sv ’t Harde met 0-2, de groenwitten verloren bij DFS in Opheusden met 2-0. Het vertoonde spel geeft echter wel hoop op verbetering in de komende wedstrijden.

Eerder dit seizoen won OWIOS de thuiswedstrijd met 2-1, doelpunten voor OWIOS van Bennie Veldhoen en Rafi Darcin.

Vandaag zal weer veel werklust en passie aan de dag moeten worden gelegd om met een goed resultaat uit Ederveen terug te keren.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen langs de lijn.

Volgende (thuis)wedstrijd is: OWIOS – sv ’t Harde, vrijdag 13-4 om 19.15 uur.
Daarna de thuiswedstrijd : OWIOS – vv Hierden, zaterdag 21-4 om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten